کد مطلب: 138966
رهبر معظم انقلاب در ديدار اعضاي شوراي‌عالي فضاي مجازي:
بايد با اقدامات سنجيده از انفعال در عرصه فضاي مجازي خارج شد/ تبيين الزامات حضور فعال و مؤثر در فضاي مجازي
تاریخ انتشار : 1394/06/16 20:02:27
نمایش : 1337
رهبر معظم انقلاب فرمودند: بايد با استفاده از توانايي‌ها و استعدادهاي جوان کشور و با سياستگذاري صحيح و اقدامات سنجيده به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضاي مجازي و توليد محتواي اسلامي متقن و جذاب حرکت کنيم.












 

به گزارش هفت چشمه به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آيت الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز (دوشنبه) در ديدار رئيس‌جمهور و اعضاي شوراي عالي فضاي مجازي، اين شورا را مرکز اصلي سياستگذاري آگاهانه، مسئولانه و مقتدرانه در خصوص فضاي مجازي خواندند و با اشاره به گسترش روزافزون و پرسرعت پديده عظيم و بي‌نظير فضاي مجازي تأکيد کردند: بايد با استفاده از تواناييها و استعدادهاي جوان کشور و با سياستگذاري صحيح و اقدامات سنجيده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضاي مجازي، و حضور فعال و تأثيرگذار و توليد محتواي اسلامي متقن و جذاب حرکت کنيم.

ايشان با اشاره به تأثيرگذاري گسترده فضاي مجازي به عنوان يک قدرت نرم فوق‌العاده در عرصه‌هاي مختلف از جمله فرهنگ، سياست، اقتصاد، سبک زندگي، ايمان، اعتقادات ديني و اخلاقيات، بر لزوم طراحي مناسب و دقيق براي حفظ حريم امنيت فکري و اخلاقي جامعه در اين عرصه تأکيد کردند و افزودند: لازمه حضور فعال و تأثيرگذار در فضاي مجازي، «تمرکز در تصميم‌گيري»، «جديت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگي ميان دستگاهها» و «پرهيز از موازي‌کاري و تعارض» است.

رهبر انقلاب همچنين برنامه‌ريزي و حمايت دولت به‌ويژه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري براي گسترش صنايع مرتبط با فناوري ارتباطات را بسيار ضروري خواندند و تأکيد کردند: گسترش اين صنايع از طريق شرکتهاي دانش‌بنيان، تأثير بالايي در اشتغال‌زايي و تحول در اقتصاد کشور خواهد داشت.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي همچنين از زحمات رئيس‌جمهور و اعضاي قبلي شوراي‌عالي فضاي مجازي و دبيران فعلي و قبلي اين شورا تشکر کردند.

پيش از سخنان رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام والمسلمين روحاني رئيس‌جمهور و آقاي مهندس انتظاري دبير شوراي‌عالي فضاي مجازي گزارشي در خصوص اهميت فضاي مجازي و برنامه‌ها و اقدامات شوراي‌عالي و مرکز ملي فضاي مجازي در دوره اول مسئوليت ارائه کردند. همچنين آيت الله آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه نکاتي در خصوص الزامات و اقتضائات مرتبط با فضاي مجازي بيان کرد.

انتهاي پيام/570ه

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg